Началото е поставено през 2006. г. в Бургас от двамата собственици и управители на Бул Рууф - Тодор Георгиев и Николай Иванов

Предлагаме на нашите клиенти да построим техния дом от основи до покрив, като започнем с изкопни работи, груб строеж, електрозахранване, ВиК, парно, мазилки, дренажни системи, огради, вертикална планировка и стигнем до монтажа на ключове, контакти и осветителни тела. Използваме най-­новите и съвременни технологии в строителната индустрия постигайки конкурентна цена за всеки един имот в нашите проекти.

Всяка наша сграда е построена , сякаш е единствена! Фирмата работи с висококвалифициран технически персонал и изпитани във времето строителни бригади, гарантиращи качественното изпълнение и предаването на строителните обекти в срок.

За обезпечаване изпълнението на строителните процеси разполага с богата материално техническа база:

  • автотранспорт (тежкотоварен, леки автомобили)
  • специализирана строителна механизация
  • богата гама техника за автоматизиране на ръчните процеси в строителството
  • съвременна малка механизация на работните екипи

Целта ни винаги е била и ще продължава да бъде строителството на все по­
качествени и комфортни жилища, еднофамилни къщи, магазини , офиси .
Качеството на нашето строителство винаги е било пръв приоритет на фирмата и ние никога няма да направим компромис с него, за да увеличим пазарния си дял или броя на обекти. Целият екип на фирмата ще продължи и за в бъдеще да дава всичко от себе си, за да може името Бул Рууф да се превърне в емблема за качество и коректност.